Over ons

Waarom AppvoorKappers.nl?

AppvoorKappers.nl is in het leven geroepen, voor alle salons in Nederland, om het mogelijk te maken een eigen mobiele app te hebben. Het gebruik van mobiele apparaten blijft maar toenemen en is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Speel hier dus op in en blijf niet achter! Neem nu een voorsprong op uw concurrentie, want met AppvoorKappers.nl kunt u nu voor een extreem betaalbaar bedrag een eigen app laten maken en onderhouden voor uw kapsalon.

Flyers, posters, advertenties, vakbladen.. allemaal kostbare middelen om op te vallen in de menigte. En bereikt u daarmee uw klanten ook echt? Met een eigen app voor uw kapsalon is dit allemaal verleden tijd. Zoveel marketing, promoties, klantcontact en klantenbinding als uzelf wenst. Allemaal tegen een extreem betaalbaar vast bedrag per maand. Niet alleen het aantal contactmomenten zijn uniek, maar ook het bereik is uniek. Met uw eigen mobiele app weet u altijd zeker dat uw klanten bereikt worden, want uw klanten kiezen er zelf voor om de app te downloaden en te gebruiken. Dit doen ze omdat ze graag op de hoogte blijven van uw bedrijf en alles wat daarbij komt kijken.

Nog niet overtuigd? Jawel! Waar wacht u dan nog op? Maak van uw klantcontact een unieke beleving, niet alleen voor uzelf maar ook voor uw klanten. Want als uw klanten mobiel zijn, waarom uw salon dan nog niet? Ga ook voor een grotere doelgroep en meer omzet door het toevoegen van een webshop online en in de app. Bedien uw klanten van alle gemak, laat zien dat u een full service salon bent en the sky is the limit! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de voorwaarden, mogelijkheden en uw wensen. Wij staan u graag te woord.

Wij nemen het onderhoud, de updates, aanpassingen en hosting van uw app over. Hierdoor kan uw salon zich concentreren op kapperszaken en zorgen wij ervoor dat uw salon er helemaal bij is met communicatie van deze tijd. Door de korte lijnen kunt u de inhoud van uw app snel met ons afstemmen en zorgen wij ervoor dat de app actueel blijft.

Creëer een band tussen uw salon en uw klanten. Snel, duidelijk en aantrekkelijke informatie uitwisselen tussen uw salon en uw klanten is belangrijk voor uw bedrijfsvoering en omzet. Met het verbeteren van de communicatie van uw salon door middel van een eigen app bereikt u dit!

Een mobiele app laten ontwikkelen is doorgaans niet goedkoop. Wij bieden deze service echter voor slechts een fractie van de prijs. Een salon kan bijvoorbeeld € 5.000 tot € 10.000 uitgeven en eindigen met een vrij simpele app. Onnodig! Met onze service kunt u voor een extreem betaalbare prijs een app hebben waarmee u meer aan communicatie gaat doen als ooit tevoren en uw klantcontact naar een nieuw niveau tilt.